Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ

L'Observatori Contra l'Homofòbia vol que El Homrani doni explicacions al Parlament per les agressions de Sitges


ACN Sitges

19-08-2020 13:27

També reclama al Síndic que faci una investigació sobre els fets

PSC-Units, CatECP i la CUP demanen la compareixença d'El Homrani al Parlament per l'augment d'agressions homòfobes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Observatori Contra l'Homofòbia ha reclamat als grups parlamentaris que demanin la compareixença urgent del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, "per explicar l'augment de la lgtbifobia i els greus fets de Sitges i les mesures i accions que s'han realitzat". L'entitat també insisteix en reclamar l'aprovació del reglament del règim sancionador de la Llei 11/2014. Dimarts passat els mossos van detenir 22 joves per agredir indiscriminadament vianants als carrers de Sitges i a una desena d'aquests arrestats els van imputar un delicte d'odi i discriminació per atacar una parella per la seva orientació sexual.

PSC-Units, CatECP i la CUP demanen la compareixença per l'augment d'agressions homòfobes

Els grups parlamentaris del PSC-Units, CatECP i la CUP han formalitzat aquest dimecres una petició conjunta perquè el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, comparegui a la Comissió d'Igualtat de les Persones de la cambra catalana arran de l'augment d'agressions contra el col·lectiu LGTBI. L'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha detectat 120 incidents homòfobs fins a aquest dimarts, per això els tres grups volen que El Homrani doni explicacions al Parlament. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ja havia avançat a Twitter que ho demanarien i, com els comuns i els cupaires, també ha exigit que s'aprovi el règim sancionador de la llei de drets LGTBI del 2014.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.