Vegueria del Penedès

LA PREGONERA

El xou de clown i música en directe amb Guillem Alba & La Marabunta arriba a Sitges el 12 de setembre


Redacció Sitges

27-08-2020 12:17

L’espectacle de circ, teatre i música en directe, es representarà a les 21.00 h als Jardins d’El Retiro. Aquesta proposta d’arts escèniques s’inclou en el marc de La Pregonera

El xou de clown i música en directe amb Guillem Alba & La Marabunta arriba a Sitges el 12 de setembre. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges programa el 12 de setembre l’espectacle 'Marabunta’ amb Guillem Albà & La Marabunta, a les 21.00 h als jardins d’El Retiro. Aquest xou de clown, teatre i música en directe s’adreça a tots els públics i inclou cançons originals, gags enginyosos i cabaret. Després de girar durant anys pel món, aquest muntatge arribarà el mes vinent a Sitges.

El protagonista de l’espectacle és l’actor i clown vilanoví, Guillem Albà, que va formar-se amb alguns dels millors mestres de clown i circ del món (Jango Edwards, Leo Bassi o Carlo Colombaioni). Tota la seva experiència està condensada a ‘Marabunta’, una proposta que compta també amb sis músics-actors dalt de l’escenari.

La venda d'entrades es fa a l'Oficina de Turisme de la plaça d'Eduard Maristany, per Internet i a les taquilles del Retiro una hora abans de l'inici de l'obra, al preu de 5 euros, però amb descomptes per venda anticipada i per a usuaris del Carnet Blau.

‘Marabunta’ forma part de la programació d’arts escèniques de La Pregonera, impulsada per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Sitges. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.