Vegueria del Penedès

ROBATORI

Roben una vintena d'ordinadors i 40 tauletes de l'escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-08-2020 9:18

Els lladres van entrar la matinada de dissabte a diumenge i van prendre el botí

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'escola Sant Jordi de Vilanova ha estat víctima d'un robatori aquest cap de setmana, que ja investiguen els Mossos d'Esquadra. Segons ha denunciat el seu director a través de les xarxes socials, els lladres es van endur una vintena d'ordinadors, a més de 40 tauletes de l'aula d'informàtica. La direcció del centre ha mostrat la seva indignació pels fets i ha estat crítica amb la gestió de la policia local: "Tressat va enviar l’avís a la policia quan va detectar que l’alarma no funcionava. Ara, hem arribat a l’escola i tot seguia obert i desconnectat. Crec que cap patrulla va anar a verificar res. Vidres trencats, portes obertes i tot regirat".

Segons fonts municipals, la policia local de Vilanova va rebre la trucada de la central d'alarmes informant que havia saltat l'alarma a l'escola Sant Jordi a l'aula de ciències, diumenge poc abans de les 7 del matí: "Una patrulla d'agents va arriba a l'escola a les 06.55 hores. En aquell moment l'alarma ja havia deixat de sonar. Tot i això, com és habitual i seguint els protocols establerts, els agents realitzen una inspecció visual del perímetre de l'escola i no observen cap moviment sospitós ni cap element que pugui indicar que algú hagi accedit a l'interior del centre. Un cop fetes les comprovacions els agents marxen".

El mateix diumenge, a les 10.15 hores, la Policia Local rep una nova trucada de la central d'alarmes, en aquest cas informant que l'alarma s'havia quedat sense bateria i que havia deixat d'emetre senyal. Segons la policia i tal com estableix el protocol, s'avisa al responsable del centre, en aquest cas al seu director, per tal d'informar-lo, però no se'l localitza. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.