Vegueria del Penedès

CANVI DE TEMPS

Protecció Civil activa l'alerta del Pla Inuncat per les pluges intenses d'aquesta nit i matinada


ACN Vilanova i la Geltrú

06-09-2020 20:18

Es preveu superar el llindar de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts i s'esperen fortes ratxes de vent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil ha passat a fase d'alerta el Pla Inuncat per les pluges intenses previstes per aquesta nit i matinada. El dissabte ja havia activat el pla en prealerta. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que se superi el llindar de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts al Baix Llobregat i al Garraf a partir del vespre i fins la matinada, mentre que també s'espera traspassar aquest límit a les comarques del quadrant nord-est del país, al litoral de Tarragona i al litoral i prelitoral de Barcelona. L'episodi es preveu que s'allargui durant la nit de diumenge. Els xàfecs aniran acompanyats localment de fenòmens de temps violent, especialment al Baix Llobregat i Garraf, on també podria haver-hi fortes ratxes de vent. Protecció Civil recomana evitar activitats a les àrees properes a rius, rieres i torrents i evitar desplaçaments innecessaris en zones on plogui amb intensitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.