Vegueria del Penedès

CRISI A LA INDÚSTRIA

Els treballadors de Robert Bosch es manifesten aquest dissabte a Vilafranca contra el tancament de la fàbrica


Redacció Castellet i la Gornal

10-09-2020 13:57

El comitè d’empresa ha convocat tota la plantilla i la societat en general a una concentració a la plaça Penedès a les 10.30h

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els treballadors de Robert Bosch es manifestaran aquest dissabte a Vilafranca contra el tancament de la fàbrica. El comitè d’empresa ha convocat tota la plantilla i la societat en general a una concentració a la plaça Penedès a les 10.30h.

Des de CCOO d’Indústria de Catalunya, han rebutjat contundentment la decisió de Robert Bosch de donar per finalitzada la seva activitat industrial a la planta de Castellet i la Gornal, una decisió que afecta les 300 persones que hi treballen actualment. CCOO entén que es tracta d’una mesura totalment injustificada i que suposa un escenari molt negatiu tant per la possible pèrdua d’ocupació com pel seu impacte en el teixit industrial del territori.

Davant d’aquest anunci, el comitè d’empresa ha convocat a una concentració a Vilafranca del Penedès aquest dissabte, 12 de setembre, a les 10.30 h, a la plaça del Penedès (davant el monument dels Falcons) i CCOO fa  una crida a la participació ja que "hi ha en joc el futur de 300 famílies i cal fer sentir el rebuig ferm i contundent a aquesta decisió de l’empresa".

CCOO exigeix al grup Bosch que reconsideri aquest plantejament i adverteix la multinacional que el sindicat prendrà les mesures oportunes en defensa de la continuïtat de la planta i dels llocs de treball.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.