Vegueria del Penedès

SORTIDA EN BICICLETA

Ampli dispositiu de recerca per localitzar un jove de 15 anys que s'havia perdut al Pic de l'Àliga


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-09-2020 16:48

La policia local va trobar el jove ciclista a mitjanit al costat d’unes torres d’alta tensió on es va refugiar en saber-se perdut

Ampli dispositiu de recerca per localitzar un jove de 15 anys que s'havia perdut al Pic de l'Àliga. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú  va organitzar  la matinada de diumenge a dilluns un dispositiu especial de recerca, per localitzar un jove de 15 anys, veí de Vilanova i la Geltrú, que s’havia perdut quan tornava d’un passeig en bicicleta al Pic de l’Àliga.

El noi havia sortit tot sol, a quarts de set de la tarda, i l’última vegada que la família hi havia tingut contacte va ser al voltant de les 20 h, quan els va informar que ja tornava.

A quarts de dotze de la nit, en veure que el noi no arribava i que no podien contactar amb ell per telèfon, la  família del jove va denunciar els fets a la Policia Local qui va posar en marxar el dispositiu, en el que també hi van participar Mossos d’Esquadra, Bombers i una ambulància del SEM.

Després de dividir la recerca per zones, al voltant de les 2 de la matinada agents de la Policia Local van localitzar el noi sa i estalvi al costat d’unes torres d’alta tensió, on havia buscat refugi en adonar-se que s’havia perdut. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.