Vegueria del Penedès

CRISI A LA INDÚSTRIA

Vaga indefinida a la subcontrata Bergé Logística de la fàbrica de Saint-Gobain a l’Arboç a partir del 14 d’octubre


Redacció L'Arboç

12-10-2020 10:08

La CGT denuncia que l'empresa va notificar la rescissió del contracte el dia 6 a Bergé a les 20h, aprofitant l'ERTO del que estan afectats, negant-los la possibilitat de tornar a la feina

Vaga indefinida a la subcontrata Bergé Logística de la fàbrica de Saint-Gobain a l’Arboç a partir del 14 d’octubre. CGT

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La CGT ha convocat una vaga indefinida a la subcontrata Bergé Logística de l'Arboç a partir del 14 d'octubre després de l'anuncia de la rescissió de contracte per part de Saint Gobain. L’assemblea de treballadors de la subcontrata considera que "aquesta rescissió de contracte, a més de contundent i abrupta, també es il•legal i llardosa". Des del sindicat denuncien que "ens estan robant el nostre lloc de treball, i amb això, el futur de les nostres 43 famílies" i que "SGK planteja això amb tota la mala fe de la que poden fer gala i la major tardança per donar-nos el menor temps de reacció". De fet, expliquen que Saint-Gobain ha notificat la rescissió del contracte el dia 6 a Bergé a les 20h, aprofitant l'ERTO del que estan afectats alguns dies de cada mes, que s’allarga fins el dia 12 d’octubre, "negant-nos la possibilitat de tornar als nostres llocs de feina".

Segons narren des del sindicat, "el dia 7 pel matí ens arriba la informació de manera no oficial, ens reunim en assemblea i decidim convocar vaga Indefinida; una altre vegada es deixa notar la llardositat d’SGK, ja que per molt ràpid que reaccionem la vaga no es pot convocar fins el dia 14". 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.