Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

ELS DEBATS D'EIX DIARI. Com està vivint l'esport base una temporada que arrenca amb moltes restriccions?


Redacció Sitges

20-10-2020 17:29

L'alerta sanitària planteja diverses restriccions en la competició i fins i tot ha obligat a aturar tota activitat durant quinze dies tot just a l'inici de la temporada

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Eix Diari obre el debat: Com viu l'esport base una temporada que arrenca amb moltes restriccions? Avui parlem amb tres representants de clubs esportius del territori: Toni Sardà, president de la Blanca Subur CF de Sitges; Sergi Fenollosa, president del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú; i Anna Pizarro, coordinadora d'administració de la secció Hoquei CE Vendrell. L'alerta sanitària planteja diverses restriccions en la competició i fins i tot ha obligat a aturar tota activitat durant quinze dies tot just a l'inici de la temporada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.