Vegueria del Penedès

CRIM ORGANITZAT

Busquen un home fugat a Vilafranca del Penedès quan la Guardia Civil l'anava a detenir


ACN/ Gemma Sánchez Vilafranca del Penedès

03-11-2020 16:24

La policia desplega un operatiu contra un grup de delinqüència organitzada, amb ramificacions també a Rubí

Busquen un home fugat a Vilafranca del Penedès quan la Guardia Civil l'anava a detenir. Guàrdia Civil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els cossos policials busquen un home que aquest dimarts s'ha fugat a Vilafranca del Penedès quan la Guàrdia Civil l'anava a detenir. Fonts policials han detallat a l'ACN que els agents han desplegat un operatiu contra un grup de delinqüència organitzada, amb intervencions a la capital de l'Alt Penedès i també a Rubí (Vallès Occidental). En el cas de Vilafranca, un dels sospitosos buscat per la policia ha fugit i ha intentat atropellar un agent. El guàrdia civil ha llençat un tret a l'aire com a mesura d'ordre però l'individu s'ha fugat igualment. Les mateixes fonts policials detallen que l'agent s'ha llençat per un terraplè per evitar ser atropellat i ha quedat ferit lleu. En el conjunt de l'operatiu s'han practicat diverses detencions que la Guàrdia Civil no ha concretat perquè la investigació continua oberta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.