Vegueria del Penedès

DOL AL PENEDÈS

Emotiu minut de silenci a Sant Sadurní en memòria del regidor Rafa Berlanga


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

23-11-2020 17:55

La família i el consistori han encapçalat aquest sentit homenatge al portaveu de Sant Sadurní en Comú

Emotiu de silenci a Sant Sadurní en memòria del regidor Rafa Berlanga. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest migdia Sant Sadurní d'Anoia ha retut un sentit homenatge al regidor de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, mort sobtadament divendres als 53 anys.

La família i el consistori han encapçalat un emocionat minut de silenci després que l'alcalde recordés, en nom de tot el consistori,  la contribució de Berlanga a l'Ajuntament, on era regidor des de l'any 2015, el seu tarannà dialogant i conciliador, a més del seu activisme i compromís social.

L'Ajuntament va celebrar divendres un ple extraordinari i d'urgència en què es va decretar 3 dies de dol oficial i un crespó negre llueix a la façana de l'Ajuntament en record seu.

El plenari ordinari del mes de novembre, que estava previst per al proper dimarts, es tralladarà a principis de desembre, amb data per determinar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.