Vegueria del Penedès

OBITUARI

Ha mort el Ricardo Garcia Álvarez


Marisa Berdún Vilanova i la Geltrú

03-12-2020 Última revisió: 06-12-2020 18:34

Va ser el primer professor d’ anglès de l’ institut de batxillerat Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú

Ricardo Garcia Álvarez. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ricardo Garcia Álvarez fou una persona humil i altruista tota la seva vida. Va ser el primer professor d’ anglès de l’ institut de batxillerat Manuel de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Llavors hi havia molt poca gent que parlés  i estudiés anglès. La majoria només sabien francès.

Quan es va jubilar continuà donant classes voluntàriament d´alemany, anglès i japonès. Havia estat un viatger  entusiasta, i coneixia vàries llengües i cultures; transmetia aquesta passió als seus alumnes.

El 28 de novembre ens va deixar discretament, tal com havia viscut . Es dedicà a la docència fins el final. Els alumnes i companys de professió recordarem sempre la seva generositat i intentarem seguir la llavor que sembrà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.