Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Els equips del Patí masculí i femení jugaran partits importants el proper cap de setmana


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

09-12-2020 18:15

El canvi de dates harmonitza les competicions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Malgrat que  inicialment en els calendaris oficials de la FEP, s'havia assignat el proper cap de setmana com a lliure per l'OK Lliga Femenina i per l'OK Lliga Plata, s'han harmonitzat les dates (era poc operatiu deixar una setmana buida abans de la darrera jornada de l'any) i els partits previstos pel cap de setmana del 19 i 20 de desembre es jugaran el  proper cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

El Patí Femení rebrà a Les Casernes diumenge  a partir de le 16 hores al Sant Cugat, partit important cara a la segona fase, si ambdos equips queden en el grup de lluita pel descens de categoria.

Per la seva banda el masculí torna a viatjar a Madrid per jugar dissabte a partir de dos quarts de cinc contra el C.P. Rivas, equip també situat en els darrers llocs de la classificació. Guanyar es quasi imprescindible pel Patí.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.