CUINA I POESIA
09-12-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:12
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem la Crema de guisantes
Ingredients
⚡400 gr de pèsols congelats ⚡1 porro ⚡1 patata mitjana ⚡1L d'aigua ⚡sal ⚡pebre ⚡AOVE ⚡cullerada de iogurt ⚡llavors de sèsam, pipes de carabassa...
Preparació
Es talla el porro i es passa per l'olla amb una mica d'oli. Després s'afegeix la patata tallada i pelada amb una mica d'aigua. S'incorporen els pèsols congelats i s'acaba de cobrir amb aigua. Quan bulli s'agreguen la sal i el pebre. Es deixa bullir suaument durant 15 minuts, fins que la patata estigui tova. Abans de triturar treu-li aigua, si cal, per evitar que la crema sigui molt líquida. Reserva aigua per si en vols afegir més després. Tritura i serveix. Decorar amb el iogurt, les llavors, les pipes...i a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Marina Colasanti per alló de “Mi amado me dice que soy como una manzana cortada al medio. Tengo las semillas, es cierto. Y las curvas simétricas…”
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT