CUINA I POESIA
13-12-2020 Última revisió: 14-12-2020 12:01
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem el Tàrtar de tomàquet
Ingredients
Pel tàrtar: ⚡4 tomàquets pera ⚡6 tomàquets cherry ⚡½ pebrot escalivat ⚡1 rovell d’ou ⚡½ cullerada de soja ⚡olives o cogombres ⚡mel ⚡mostassa ⚡ceba ⚡sal ⚡pebre negre ⚡AOVE
Per la torrada: ⚡250g de farina ⚡100ml d’aigua ⚡ 50ml d’AOVE ⚡llevat ⚡sal
Preparació
Primer es fan els tomàquets cherry al forn, en una safata amb oli i sal a 180 graus uns 20 minuts. Mentrestant es fa la massa de les torrades. Es tamisa la farina i s’afegeixen la sal, el llevat, l’aigua i l’oli. Es mou fins que no queda res de farina al bol i es deixa reposar (tapada amb plàstic film) uns 15 minuts. Un cop reposada es talla a rodanxes i s’estira per posar-la al forn. Es deixa uns 15 minuts a 180 graus i es reserva. S’escalden els tomàquets pera i es treu la seva pell. Es piquen en quadrats petits, així com els tomàquets cherry, la ceba i les olives. S’afegeix tot en un bol i es marina amb el rovell, la mostassa, la soja, la mel, la sal, el pebre i l’oli. Un cop tot barrejat ens ha de quedar una textura imitant el tàrtar de carn. Es serveix amb la torrada… i a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a la poeta Lluïsa Lladó per alló de “¿Qué hicimos del pan duro? ¿Y de las cortezas de queso? ¿Qué se hizo de cada una de las palabras, gestos y notas?
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT