Vegueria del Penedès

PRESSIÓ HOSPITALÀRIA

L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès trasllada l'àrea de parts a l'hospital de Sant Camil


Redacció Vilafranca del Penedès

12-01-2021 17:51

Des d’avui 12 de gener, totes les dones del Garraf i l’Alt Penedès hauran de donar a llum a Sant Pere de Ribes

L'Hospital Comarcal de l’Alt Penedès trasllada l'àrea de parts a l'hospital de Sant Camil. CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des d’avui, dimarts 12 de gener, i de manera provisional, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha traslladat l' Àrea de Parts a l'hospital de Sant Camil. Així, totes les dones del Garraf i l’Alt Penedès hauran d’anar a l’hospital de Sant Pere de Ribes per donar a llum.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf s’ha decidit unificar les àrees de parts dels dos hospitals per temes de seguretat dels pacients durant la pandèmia per covid-19 davant l'augment de la pressió hospitalària de les darreres jornades. Durant la primera onada de la pandèmia ja es van unificar les dues àrees de Parts, en aquella ocasió, a l'hospital de Vilafranca del Penedès.

L'hospital Sant Camil compta amb una planta aïllada i preparada per acollir a les dones dels dos territoris i els seus nadons. Tot i aquest canvi, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès seguirà atenent urgències de ginecologia i obstetrícia. També cal puntualitzar que els dos hospitals seguiran atenent urgències pediàtriques amb el suport de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.