Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

El brot de covid-19 a la residència Els Josepets s'eleva als 36 positius i 4 defuncions


ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú

19-01-2021 15:42

Hi ha 17 treballadors contagiats, 8 més que ara fa una setmana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La residència de gent gran i persones amb trastorn mental Els Josepets de Vilanova i la Geltrú registra 36 casos positius de covid-19, 6 més que divendres passat. Segons les dades facilitades per l'Ajuntament, 8 dels interns contagiats són a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes degut al seu estat delicat. També hi ha un resident traslladat al domicili particular, ja que hi va anar a passar el Nadal i no ha retornat al centre. Des que es va detectar el brot a finals de desembre, han mort quatre residents –els dos últims, la darrera setmana-. Pel que fa als treballadors, hi ha 17 casos positius -8 més que ara fa set dies-. Ahir dilluns es van incorporar tres gerocultors de reforç, una nova infermera i més personal d'atenció primària.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.