Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

La policia local de Cunit estrena un radar mòbil per controlar la velocitat a les vies urbanes


Redacció Cunit

27-01-2021 13:35

S’ha situat a la C-31, que és la via més transitada del municipi

La policia local de Cunit estrena un radar mòbil per controlar la velocitat a les vies urbanes . Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Cunit ha posat en marxa la regulació de la velocitat de vehicles mitjançant un radar mòbil que ja s’ha situat a la C31, la via més transitada del municipi. A partir d’ara, el cos policial municipal realitzarà controls en diferents punts per tal de pacificar el trànsit dins de la trama urbana i com a mesura addicional de protecció dels vianants.

Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana, explica l’objectiu del radar “Es tracta d’una mesura que esperem que ajudi a respectar la velocitat en les vies urbanes del municipi. Aquest radar no té cap afany recaptatori, al contrari, pretén la convivència entre vehicles i vianants amb més seguretat tant a la C31 com en d’altres vies com l’Av Tarragona, Passeig Marítim, etc”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.