Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Mig centenar de persones participaran en el programa de Sant Pere de Ribes d’acompanyament a la inserció


Redacció Sant Pere de Ribes

27-01-2021 17:23

La iniciativa ofereix, entre d’altres, pràctiques en empreses, actuacions d’orientació individual i grupal i entrevistes de feina.

Mig centenar de persones participaran en el programa de Sant Pere de Ribes d’acompanyament a la inserció. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat en marxa aquest mes de gener l’edició de 2021 del programa Ubicat, una iniciativa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social adreçat a persones desocupades, inactives o que treballin, amb l’objectiu acompanyar a les persones en la millora del seu procés de recerca de feina mitjançant una sèrie d’accions per tal d’assolir la seva inserció laboral. L’edició d’enguany donarà servei a una cinquantena de persones.

L’Ubicat ofereix actuacions d’orientació sociolaboral i de coneixement de l’entorn productiu individual i grupal, acostament a les empreses i prospecció laboral, així com recursos per a la capacitació del personal tècnic. En aquesta línia, el programa preveu sessions d’Speed Dating amb entrevistes de feina i visites i pràctiques a les empreses.

Ubicat és un programa que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Les persones interessades es poden adreçar al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del correu electrònic serveilocalocupacio@santperederibes.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.