Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Patí perd davant l'Alcobendas però dona molt bones sensacions


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

27-02-2021 Última revisió: 28-02-2021 9:28

El Vilanova ha estat dins del partit fins al darrer minut

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P. Alcobendas ha derrotat per 3 gols a 5  al C,P. Vilanova en el partit de la jornada 15 de l’OK Lliga Plata Grup Sud disputat aquesta tarda a un quart de cinc al Pavelló de la Plaça de Les Casernes.

Avui s’ha vist un molt bon partit, entre dos equips classificats diametralment en la taula, ja que mentre el Patí lluita per la permanència l’Alcobendas ho fa per les places d’ascens i promoció.

Per endanvant dir que el Patí ha fet un molt bon partit, amb diferencies clares al que ens tenia acostumat, i que malgrat l’endèmic problema golejador, ens ha deixat una esperança cara a la seva lluita per la permanència. Cal dir que ha rebut tres dels cinc gols en jugades de bola aturada i que el primer gol madrileny ha estat un autogol amb suspens i que ha estat dins del partit fins al minut final en rebre el cinquè gol de falta directa per targetes blava i vermella a París.

L’ Alcobendas ha demostrat perque està lluitant per l’ascens, amb un bloc compacte dirigit pel tandem Gabarra-Candanedo i que en els primers quinze minuts i escaig de la segona part ha estat el seu porter Larios qui els ha mantingut vius davant els millors moments vilanovins.

En la primera part l’Alcobendas ha sortit amb un ritme molt alt, pressionant totalment, evitant que el Vilanova estigues mínimament cómode i que han trobat el premi de rebot amb l’autogol de Gil al minut 3.

Ja ben entrat aquest períodie el Patí ha començat a espolsar-se el domini total i absolut visitant i si bé amb poc encert en atac ha arribat al descans amb aquesta mínima desavantatge però amb 9 faltes en contra.

La segona part ha començat amb la transformació de la directa pels visitants i a partir d’aquí el partit s’ha equilibrat i els gols han anat alternant-se fins al minut final. El Patí  ha estat sempre dins del partit, especialment en aquest període però s’ha trobat amb un Larios que ha estat una pared (Pol Ferrer també ha estat esplèndit) .

En el minut final i quan manteniem un bri d’esperança per l’empat una targeta blava a París, acompanyada de vermella, creiem que per dir quelcom a l’arbitre ha portat a una nova falta directa que al transformar-se tallava de rel tota esperança.

Creiem sincerament que al Sr. Picó, li ha faltat una mica de mà esquerra en aquesta jugada. Es alló que diem saber estar i considerar els nervis el moment. Però això no desmereix la bona actuació arbitral.

CP VILANOVA  3 - C.P. ALCOBENDAS 5

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Aguilar, Gil, Pintado, Paris (cinc inicial), Garrido, Cuevas, Lalaguna, Lecha

C.P. ALCOBENDAS.- Larios, Gabarra, M. López, Candanedo, M. López (cinc inicial) Wally, J. López, Castro, Artecho

ARBITRES: Srs. Lapedriza i Picó

GOLS: 1A PART; 0-1 Gil pròpia porta (min 3). 2A PART; 0-2 Candanedo de FDA (min 3); 1-2 Paris de FDA (min 4); 1-3 Wally (min 5); 1-3 Pintado de penal (min 8); 2-4 Candanedo de FD (min 16); 3-4 Garrido (min 21); 3-5 Candanedo de FD per Blava (min 25).

TARGETES .- Blaves a Artecho, Lalaguna i Paris, vermella a Paris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.