Vegueria del Penedès

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf


Gremi d’Intal·ladors del Garraf Vilanova i la Geltrú

10-03-2021 9:15

La visita ve donada per l’interès tant del Gremi del Garraf com a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en potenciar la formació i d’aquesta manera fomentar la preparació dels professionals

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts dia 9 de març hem rebut la visita a les instal·lacions del Gremi D’instal·ladors d’Electricitat, Aigua, Gas, Calefacció, Climatització i afins de la Comarca del Garraf de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i Anna Herrera Bordallo, regidora de Desenvolupament Econòmic; Patrimoni; Habitatge; Serveis Socials i Ocupació.

La visita ve donada per l’interès tant del Gremi del Garraf com a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en potenciar la formació i d’aquesta manera fomentar la preparació tant del professionals en actiu com a persones en l’atur en el camps de l’autoconsum i tot el relatiu a les energies renovables.

Amb els projectes que volem portar endavant es vol potenciar no només la formació sinó l’ocupació en el municipi de Sant Pere de Ribes, donat un valor afegit a la bona preparació i especialització amb el suport tècnic del Gremi del Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.