Vegueria del Penedès

CINEMA DEL VI I EL CAVA

El Most trasllada una mostra del festival a Argentina i Uruguai


Redacció Vilafranca del Penedès

16-03-2021 16:03

Els impulsors del certamen es proposen consolidar noves subseus

El Most Festival exporta la seva passió pel cinema del vi a l’Argentina i a l’Uruguai. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi traslladarà una mostra de la programació de les últimes edicions fins l'Argentina i l'Uruguai. En el primer cas, del 17 al 31 de març, l'enoteca Centro Temático del Vino de Mendoza projectarà set treballs cinematogràfics com a punt de partida de diverses activitats conjuntes entre els dos territoris vinícoles. De fet, la intenció dels responsables del Most és acabar creant una filial a Mendoza de forma estable. En el cas de l'Uruguai, el festival es traslladarà a Canelones del 30 de juny al 4 de juliol, amb una quinzena de projeccions vinícoles i generalistes programades a partir de la col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, l'ICEC, l'Institut Ramon Llull i l'INCAVI.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.