Vegueria del Penedès

ALTA VELOCITAT

Adif licita l'arrendament d'un terreny als afores de Vilafranca del Penedès per fer un centre de manteniment de la via


ACN Vilafranca del Penedès

17-03-2021 19:09

L'empresa que guanyi el concurs prestarà serveis de manteniment de material ferroviari als operadors durant 20 anys

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Adif Alta Velocitat ha convocat un concurs obert per l'arrendament d'un terreny situat als afores de Vilafranca del Penedès per a la construcció i explotació d'instal·lacions de manteniment ferroviari, segons ha informat la mateixa Adif aquest dimecres. Els adjudicataris d'aquests terrenys estan obligats a prestar serveis de manteniment de material ferroviari -pesant o no pesant-, de manera no discriminatòria a qualsevol operador ferroviari que ho sol·liciti. El termini de vigència de l'arrendament s'estableix en vint anys i les ofertes es poden presentar fins el 25 de maig. Dins del mateix procediment, també es licita la construcció d'instal·lacions de manteniment a Toledo i Guadalajara.

El terreny té 99.315 metres quadrats i està situat al costat de la base de manteniment d'infraestructura d'Adif Alta Velocitat de la capital de l'Alt Penedès. Les obres de construcció així com totes les instal·lacions per a subministraments com energia elèctrica, aigua, gas, refrigeració, calefacció, telèfon, etc., aniran a càrrec de l'adjudicatari, de la mateixa manera que les llicències o permisos necessaris per a l'execució d'aquestes obres i instal·lacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.