Vegueria del Penedès

CICLISME

La Pedals de Clip té data definitiva per aquest 2021, 23-24 de d'octubre


Pedals de Clip Sant Martí Sarroca

22-03-2021 8:19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Fa dies que des de l'organització estem donant voltes de com serà la nostra estimada Pedals de Clip aquest 2021, tots sabem els motius que han perjudicat a tantes proves ciclistes i a la població en general.

El covid-19 sembla que anirà disminuint i que es podrà començar a organitzar proves ciclistes properament.

Com bé sabeu el calendari de cicloturisme està atapeït a causa de les proves que no s'han pogut celebrar i que tots intentem quadrar dates per no perjudicar a ciclistes i entre organitzadors.

Volem des de l'organització poder oferir tot el que us hem donat en anys anteriors i en aquest 2021 encara més ja que celebrarem la 10ena Edició. Ens agradaria oferir-vos una recepció sense aglomeracions ni màscaretes ni termòmetres, poder sortir tots junts, llibertat de moviments i poder abraçar-nos, avituallaments compartits, bona arribada sense distàncies i compartir la fira amb tranquil·litat, bon pica-pica i refrigeris a l'arribada com els de sempre, homenatges als nostres convidats, el dissabte la Crono Sa Roca, dinar a la fi de la prova, etc ... Per tot això hem escollit aquesta data ja a finals de la temporada en plena tardor creiem que ja tindrem normalitat i podrem gaudir de la Pedals al 100% amb tot el comentat i amb un altre paisatge no menys bonic que el de la primavera.

Volem que agafeu forces, gaudiu de l'estiu, carregueu piles, poseu a punt les vostres bicicletes, busque aquell mallot que us agrada, preparareu amb il·lusió la propera Pedals, us esperem de tornada !

Aquest parèntesi obligat també ens servirà a nosaltres per preparar millor la marxa, la crono i la fira 2021 i rebre-us amb els braços oberts la propera tardor.

Obrirem inscripcions el 1 de maig a la nostra web.

INSCRIPCIONS

Cal recordar que als participants ja inscrits se'ls hi manté el dorsal i la seva inscripció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.