Vegueria del Penedès

FOC EN UN HABITATGE

Cinc ferits lleus en l'incendi d'una cuina a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-03-2021 14:12

Diverses dotacions dels bombers han treballat en l'extinció del foc, que no ha afectat l'estructura de l'edifici, segons fonts municipals

Cinc ferits lleus en l'incendi d'una cuina a Vilanova i la Geltrú. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinc persones han resultats ferides lleus en un incendi que ha tingut lloc aquest matí en un habitatge de Vilanova i la Geltrú. Segons fonts de la policia local, el foc ha afectat l'interior del pis i concretament la cuina, que és on s'ha originat l'incendi. L'incendi ha obligat a desallotjar un bloc de pisos del carrer Riudor i cinc persones han hagut de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques per inhalació de fums, tot i que el seu pronòstic és lleu. Diverses dotacions dels bombers han treballat en l'extinció del foc, que no ha afectat l'estructura de l'edifici, segons fonts municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.