Vegueria del Penedès

FUTBOL

Les prèvies dels equips de 3ª Catalana Grup 12é del Garraf


Toni Muñoz Sant Pere de Ribes

24-03-2021 12:51

El Sitges-Suburense s'enfrontarà al Torrellenc en un partit complicat, la Penya Jove es retrobarà amb els seus aficionats a casa contra el Masquefa, l'Alt. Vilanova viatja a Igualada i el Ribes descansa aquest cap de setmana

Plantilla del Club Atlètic Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges-Suburense – Torrellenc CE

Tres punts per seguir escalant

Aquest dissabte a partir de les 17 hores al municipal d’Aiguadolc el Sitges-Suburense rep al Torrellenc amb tota la intencio de seguir sumant de tres a tres, davant es trobaran dos equips empatats pràcticament, el sitgetà amb un bon atac es trobarà davant un conjunt molt ordenat en defensa, el penedesenc, que tot i el seu debut a la categoria es mostra en aquest inici de campionat força competitiu amb tot aquets ingredients l’emoció esta servida.

Penya Jove – FC Masquefa

Objectiu: aconseguir la segona victòria consecutiva

Aquest diumenge a partir de les 12 hores al municipal de las Roquetes la Penya Jove rep al Masquefa, conjunt que ve de perdre a domicili davant La Munia i que encara no ha sumat cap punt. Per la seva banda el d’Àngel Gerena sumaven els primers tres punts jugant un molt bon partit a les Cabanyes. Un Penya Jove que te en aquest enfrontament l’oportunitat de retrobar-se amb la seva afició després de més d’un any sumant el tres punts.

Ateneu Igualadí – Club Atlètic Vilanova

Viatgen amb la intenció de recuperar el perdut

L’Atl. Vilanova viatja aquest diumenge cap Igualada per jugar-se-la a partir de les 16’45 al camp de l’Ateneu Igualadí, conjunt que tot i causar bones sensacions el Ribes els va fer un 4 a 1, mentre que els vilanovins que van caure amb el mateix resultat però en aquest cas als Alumnes Obrers, es desplacen amb tota la intencio de recuperar els punts perduts a domicili.

CE Carme – CD Ribes

Degut a la retirada de la competició del Carme l’equip de Toni Salido, el Ribes, li toca descansar en aquesta jornada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.