Vegueria del Penedès

FUTBOL

Ribes, Sitges i Penya Jove es juguen els primers llocs en aquesta jornada


Toni Muñoz Sitges

08-04-2021 18:48

Prèvies dels partits del cap de setmana dels equips de Tercera Catalana Grup 12é

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CD Ribes – UD Montserrat Igualada

En joc el liderat

L’equip de Toni Salido rep al líder, el Montserrat Igualada, aquest dissabte a partir de les 17’30h.,   tercer partit consecutiu que juguen els ribetans al Bosc de Plaça i que guanyant donaria un pas molt important, no ja a consolidar la seva trajectòria sinó a creure una mica més en l’ascens.

Un Ribes que es mostra molt compacte i ordenant en defensa i letal ofensivament que sobre tot a les segones parts acaba destrossant als seu rivals, davant es trobarà a un bon Montserrat Igualada que també ho guanya tot, empatant a la segona  jornada al camp de la Penya Jove però que ha anat a més en aquests darrers partits i segur que ho donarà tot.
         
UE Sitges – AE La Múnia  

Objectiu seguir ferms a casa

Després de tan sols sumar un punt a Les Cabanyes tot i fer mèrits per aconseguir els tres punts el Sitges-Suburense rep aquest dissabte en un d’aquets partits anomenats trampa a La Múnia en un enfrontament d’aquets que fan afició, en el que l’equip que entrena Dani Pujol haurà de jugar del tot ordenat per superar a una Múnia que no ho posarà gens fàcil. El partit que donarà inici a les 17’30h. ha de servir per que l’equip continuï en la mateixa línia de resultats positius al Municipal d’Aiguadolç.
              

AE Piera – Penya Jove

Toca picar pedra

Després del magnífic resultat aconseguit al camp del cuer, el Vilanova del Camí, l’equip d’Angel Gerena torna a jugar a camp contrari però en aquest cas en un d’aquets considerats complicats, el del Piera, i davant un bon conjunt, els de l’Anoia, tota una prova de foc per aquest Penya Jove que es va reforçant força bé i que es troba en un bon moment de joc, un enfrontament que s’espera igualat i emocionat fins el final del matx, l’hora d’inici, a les 12 del migdia aquets diumenge a Piera.

 

Atl. Vilanova - Carme

Obligats a descansar        

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.