Vegueria del Penedès

RUGBI

El Terranova cau al camp del Sant Cugat a quarts


Rafa Linares Olivella

16-04-2021 15:37

Es presentava un dissabte molt dur per l’equip del combinat, al Camp de la Guinardera, amb l’actual campió d’Espanya S18, als quarts de la lliga, CR. Sant Cugat

Terranova - CR. Sant Cugat. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Es presentava un dissabte molt dur per l’equip del combinat, al Camp de la Guinardera, amb l’actual campió d’Espanya S18, als quarts de la lliga, CR. Sant Cugat. Un Terranova on era baixa, Axel Linares, jugador del Rugbi Nova Olivella, amb una dura contusió a la cama a la marca feta la setmana anterior  contra els Gòtics.

Un partit que no va tenir molta història des de principi fins al fi, on l’equip visitant no va poder fer res amb el joc destructiu de l’equip de Sant Cugat, que deixava el marcador 69 a 0, i fora de la lluita per la lliga al combinat de Tarragona i el Garraf.

Ara toca pensar en les places de la posició 5ena a la 8ena, que també és un èxit, vista la temporada tant atípica. Aquest dissabte a les 17h. partit a la Teixonera, amb una nova prova de foc, el Químic ER de Barcelona. Axel Linares després de l’entrenament d’ahir on es va provar podrà tornar a les ordres del míster, Ulises.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.