Vegueria del Penedès

RUGBI

El Terranova queda fora del cinquè i sisè lloc en l’últim minut


Rafa Linares Olivella

20-04-2021 9:34

Aquest dissabte passat començava la mini lligueta entre els quatre aspirants per la classificació general de la Lliga Catalana Sub.18

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un Químic ER vs. Terranova (RC.Tarragona/SEL Vilanova/Rugby Nova Olivella i RC.Reus), a la Foixarda, 17h; i un RC.Sitges vs CNPoble Nou, 15h, a Santa Barbara.

El Químic ER donava la campanada en els últims minuts del partit, amb un Terranova, que donava per guanyat el matx i que finalment perdia per 34 a 32. Un partit que va tenir emoció fins al final, on els dos equips participants van tenir alternatives al marcador en varies fases del partit, i quan semblava que l’equip d’Ulises anava a emportar-se els punts, una jugada de mala sort feia que l’equip de casa es fes amb la victòria per només 2 punts de diferència, una llàstima! Sembla que el Tarraco finalment jugarà per una meritòria setena i vuitena plaça. La cinquena i sisena se la jugaran el Químic ER i un representant del Garraf, el RC. Sitges, que va guanyar a Santa Bàrbara al CN Poble Nou, per 40 a 7.

El títol sembla que finalment se l’emportarà el CR. Sant Cugat o el FC. Barcelona després d’eliminar al RC. Gòtics, per 29 a 12; i FC. Barcelona, que va fer el mateix amb UE. Santboiana per 0 a 25. Tercer i quart lloc serà un partit molt disputat entre l’UE. Santboiana i RC. Gòtics.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.