Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

Mossos i policies locals impulsen una campanya contra les conductes de risc dels conductors de patinets


ACN Barcelona

03-05-2021 9:33

Trànsit recorda que el VMP no poden circular per voreres o zones de vianants i que el seu ús és unipersonal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos i les policies locals impulsen aquesta setmana una campanya preventiva contra les conductes de risc dels conductors de patinets. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha recordat que el 2 de gener els vehicles de mobilitat personal són considerats vehicles a tots els efectes i, per tant, els seus conductors estan obligats a complir les normes de circulació. Entre d'altres, no poden circular per travesseres, vies interurbanes o túnels urbans, tampoc per voreres o zones de vianants, no poden fer servir el mòbil, el seu ús és unipersonal i els auriculars estan prohibits. En la darrera campanya feta el juliol del 2020, es van imposar 561 denúncies. La majoria per les condicions de circulació (64%) o per no dur cas (26%).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.