Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Assemblea per a l’elecció del nou Cap comarcal de la JNC a l’Alt Penedès


JNC Alt Penedès Vilafranca del Penedès

04-05-2021 17:32

Dijous 30 d'abril va tenir lloc a Vilafranca, l'Assemblea comarcal de la JNC per a l'elecció del nou Cap comarcal

Assemblea de la JNC a l’Alt Penedès. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els militants van escollir a Pau Tetas com a nou coordinador comarcal de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya a l'Alt Penedès, i a en Pol Feixas, com a secretari d'organització.

El coordinador de vegueria, Robert Monzonis va presidir l'Assemblea la qual va comptar amb la presència del Secretari General Àlvaro Clapés-Saganyoles i l'històric president de l'organització, Raimon Gusi. En finalitzar l'acte, es va procedir a la tradicional entrega de l'estelada al nou coordinador comarcal.

Ambdós escollits creuen que aquesta ha estat la primera de moltes experiències i afirmen que junts construiran una comarca més forta per tal d’encarar les pròximes eleccions municipals amb un bon resultat per a Junts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.