Vegueria del Penedès

OBITUARI

El PSC expressa el seu condol per la mort de la regidora d’ERC, Mònica Hill


PSC Vilafranca Vilafranca del Penedès

14-05-2021 8:41

El primer secretari del PSC, Francisco Romero, ha valorat els anys compartits en l’acció política a Vilafranca i lamenta la pèrdua “d’una dona lluitadora, treballadora i amb un gran compromís social i amb el medi ambient”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Agrupació del PSC de Vilafranca i la seva Executiva vol manifestar el seu sincer condol per la mort de la regidora i portaveu d’ERC de Vilafranca, Mònica Hill.

El primer secretari del PSC, Francisco Romero, ha valorat els anys compartits en l’acció política a Vilafranca i lamenta la pèrdua “d’una dona lluitadora,  treballadora i amb un gran compromís social i amb el medi ambient”. Els socialistes volen fer arribar el seu recolzament a la família, amics i amigues i companys/es de partit. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.