Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Avui es disputa la final de la Lliga Europea masculina de Clubs d'Hoquei Patins


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

16-05-2021 11:42

La jugaran el Porto i l' Sporting de Portugal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana es disputa a Luso (Portugal) la Final a Quatre de la Lliga Europea  Masculina d'Hoquei entre el Porto i l'Sporting de Lisboa.

En les semifinals disputades ahir dissabte el Porto va guanyar a l'Oliveirense per  6 gols a 4, desprès d'aixecar un clar 0 a 4 en contra.

Per la seva part l'Sporting de Portugal va derrotar en la tanda de penals al Benfica, desprès que el temps reglamentai i la pròrroga finalitzesin amb empat.

Recordar que aquesta final arriba després d'una pull final entre nou equips en la que Barça, Noia, Reus i Liceo van quedar fora d'aquesta final a quatre que s'està disputant.

Un clar exemple del potencial a nivell de clubs que tenen els equips portuguesos, el tenim repasant les alineacions, on es pot veure que en els quatre finalistes d'aquest cap de setmana, sols hi ha entre 3 i 4 jugadors lusitants per equip. Està clar que els dineres ho son tot en l'hoquei.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.