Vegueria del Penedès

NOU GOVERN

L'ex alcalde vilanoví Joan Ignasi Elena es perfila com a nou conseller d'Interior


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-05-2021 9:59

L'ex diputat socialista i ex portaveu del Pacte Nacional per al Referéndum podria assumir una conselleria dins del govern d'Aragonès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'ex alcalde de Vilanova i la Geltrú Joan Ignasi Elena es perfila com a nou conseller d'Interior del govern de la Generalitat, segons ha avançat l'agència de notícies Efe. L'ex diputat socialista i ex portaveu del Pacte Nacional per al Referéndum assumiria un dels departaments d'ERC eb el nou govern de Pere Aragonès.

L'any 2018 ja va sonar el nom de Joan Ignasi Elena com a futur conseller de Sanitat de l'executiu català, una circumstància que finalment no es va donar. Elena (Barcelona, 1968), és advocat especialitzat en dret laboral i drets d'autor i va ser alcalde de Vilanova i la Geltrú entre els anys 2005 i 2011. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.