Vegueria del Penedès

CURTMETRATGES

La 7ª edició d'El Rotllo d'en Roig ret homenatge al personatge que el va inspirar


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-05-2021 10:52

En motiu del centenari del naixement d’en Francesc Roig Toqués, del 10 al 14 de juny els participants tindran 100 hores per idear i gravar els curtmetratges

La 7ª edició d'El Rotllo d'en Roig ret homenatge al personatge que el va inspirar. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Es presenta una nova edició d’aquesta iniciativa que busca incentivar la creativitat, l’originalitat i la cooperació mitjançant la creació d’un curtmetratge. Com cada any, els curts no podran superar els 3 minuts de durada i hauran d’incloure els 3 conceptes claus característics, que l’organització donarà a conèixer el 10 de juny a les 14h. Tot i així, en aquesta edició especial s’ha decidit ampliar el temps disponible per a la realització del curt fins a les 100 hores, adherint-se d’aquesta manera als actes commemoratius del centenari del polifacètic Roig Toqués. Les inscripcions ja estan obertes i la data límit d’entrega de les creacions audiovisuals és el 14 de juny a les 18h.

Enguany, el concurs comptarà amb 3 premis: el Premi Roig Toqués (500€), que entregarà un jurat independent format per persones relacionades amb la indústria audiovisual; el Premi del Públic (200€), que es decidirà a partir de les votacions del públic; i el Premi Miquel Porter (150€), que atorga la Federació de Cineclubs de Catalunya. Els curtmetratges guanyadors es donaran a conèixer el dissabte 26 de juny en la gala de projecció que tindrà lloc al centre Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

Tota la informació sobre les bases del concurs i el procés d’inscripció es pot trobar al web elrotllo.org així com les seves plataformes socials d’Instagram @elrotllodenroig i Facebook @elrotllo.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.