Vegueria del Penedès

RUGBI

El Terranova S18 campió de Copa a Granollers


Rafa Linares Olivella

08-06-2021 17:41

El S14 guanya al novell RC Vilafranca

El Terranova S18 campió de Copa Catalana d'Argent. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dissabte a Granollers el Terranova S18 (RC. Tarragona-SEL Vilanova- Rugbi Nova Olivella i RC. Reus), jugava la tornada de la Copa Catalana d’Argent, contra l’equip local, el Spartans Granollers-RC. Badalona.

L’equip d’Ulisses començava el partit amb una renda de 5 punts del partit d’anada, guanyats in-extremis. Es presentava el Terranova amb un gran ambient de festa a les graderies del Camp Municipal de la Font Verda, on posaven tot per la remuntada. La primera part començava amb un ritme vertiginós però l’equip va donar el primer avís era l’equip visitant, amb una marca, després d´una errada de l’equip d’Espartans, amb els 2 punts addicionals a pals més. La pressió la posava l’equip local però el Terranova amb seny feia el seu partit i mantenia el 0 a 7 inicial. Amb un cop franc davant la marca de Terranova, l’Spartans col·locava el 3 a 7 momentani, i reduïa l’avantatge dels d’Ulisses. I poc després, l’equip local es posava per davant al marcador, amb l’ànim de tota l’afició, que pressionava i pressionava com un més, amb el 10 a 7. En aquest moment el Terranova només estava +2, a l’eliminatòria, i quedava molt partit.

Però abans de la mitja part un cop franc davant la marca de Spartans feia que Pol, igualés el marcador. Una primera part controlada pel Terranova amb domini més amb el cor que amb el cap de l’equip local. Una segona part, que s’esperava com la primera, amb pressió del local. I així va ser, però la defensa visitant controlava de meravella el joc atacant dels nois del Spartans i tanta pressió, va canviar les tornes. Granollers va acabar sense benzina i Terranova va acabar dominant i guanyant el partit, amb un curt resultat, després del joc desplegat, per 10 a 17. Just campió de Copa i festa al camp. Bon tercer temps i cap a casa.

El S14 guanya al novell RC Vilafranca



Si la setmana passada a Calafell donaven un recital i el marcador era el de menys, per lo novell de l’equip de casa. Aquesta setmana a Vilanova, 12:30h, passava més del mateix, un altre novell, com el RC.Vilafranca, i un altre repàs al marcador i sobretot al joc a la mà, de la línia, que cada dia juguen millor. Un partit on el Sub.14 es desfogava i l’equip visitant aprenia lo dur que és el rugbi i per on ha de passar per arribar a ser un equip competitiu. Al final, el que queda, bon rotllo, tercer temps i la setmana que ve més, a Vilanova, contra ER. Químic.  El nivell comença a pujar i s’han acabat els entrenaments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.