Vegueria del Penedès

BÀSQUET

L’Adrià Piñol, nou entrenador del primer equip masculí del Samà


Pau Pedraza i Sopena Vilanova i la Geltrú

11-06-2021 13:32

Piñol agafa el relleu de Joan Pozo,que ha estat entrenador del Sènior “A” durant tres temporades

Adrià Piñol. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Adrià Piñol és el nou entrenador del primer equip masculí del Club de Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú, en substitució de Joan Pozo, que ha acabat la seva etapa aquesta setmana al capdavant del sènior A.

Piñol, jugador i entrenador del Samà afronta el repte de construir una plantilla competitiva a Primera Catalana i que transmeti i sigui mirall pels equips de formació amb els valors del club. Després d’haver estat dirigint la temporada 2020-2021 la plantilla del Júnior Masculí a Preferent, el vilanoví agafarà el comandament del primer equip masculí on la seva experiència i formació en el Samà i en altres clubs li serviran d’ajut per afrontar la temporada vinent.

Piñol estarà rodejat d’un nou equip tècnic format a la cantera samista. L’acompanyaran Àlex de Diego, com a segon entrenador; Àlex Lillo, com a analista de la plantilla, i Litus Lloveras, preparador físic que seguirà sumant tant en l’equip masculí com al femení. Durant aquestes setmanes, el nou entrenador i la direcció esportiva del Samà acabaran de confeccionar una plantilla equilibrada, treballadora, il·lusionant i que respongui als objectius plantejats.

Adrià Piñol percep “sensacions molt positives” i se sent “preparat per afrontar aquest repte”. A part, està “molt agraït al club i la il·lusió és màxima”. Pel que fa a la temporada vinent, el vilanoví l’iniciarà amb “molts canvis” i espera que “l’aficionat gaudeixi d’un equip que tindrà ADN samista, amb jugadors joves formats a la pedrera que tindran l’oportunitat de seguir creixent al club”.

La Junta directiva del Bàsquet Samà agraeix a Joan Pozo el seu treball i dedicació totes les temporades al Club i li desitja molta sort i encerts en els seus projectes futurs. Pozo va agafar el relleu i l’herència que va deixar Xavier Canales i va firmar la millor classificació a Primera Catalana en la categoria masculina. Les dues darreres temporades han estat marcades per la crisi sanitària de la Covid-19.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.