Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Deixadesa municipal al Prat de Vilanova


AV Prat de Vilanova Vilanova i la Geltrú

14-06-2021 11:23

Des de fa uns anys al barri del Prat de Vilanova (08800) patim la deixadesa per part de l'Ajuntament del municipi i de la policia local que no patrulla per la zona ni fa actuacions quan se'ls truca

Vehicles mal aparcats al Prat de Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

És un barri de platja on fins ara no es paga per estacionar, degut a això patim una afluència massiva de cotxes que venen a la platja i estacionen a qualsevol lloc donat que saben que la policia local no patrulla pel barri i no posa cap denuncia d'estacionament.

Els cotxes estacionen als passos de vianants, als guals de vehicles, a zones amb senyals de prohibit estacionar, als carrils especials de vianants a la calçada i als espais naturals del barri convertint-los en pàrquings i espatllant tot el sol.

Al trucar a la policia ens diuen que no poden fer cap mena d'actuació i venen al barri, fan fotografies dels vehicles mal estacionats per fer un informe però no fan cap denuncia.

És un barri que fa molts anys que estem patint la mancança de tots els serveis mínims, però ha arribat a un nivell que es totalment insostenible.

Us adjuntem fotografies fetes ahir i avui de la situació que patim els residents sense que l'ajuntament ni la policia local facin res al respecte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.