Vegueria del Penedès

DOL A VILANOVA

Vilanova plora la mort d'un bomber de 30 anys en un incendi en la seva segona guàrdia al cos


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-06-2021 14:55

El jove es va incorporar al cos de bombers en la darrera promoció, al febrer, i va morir en les tasques d'extinció del foc en un taller mecànic

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

GALERIA D'IMATGES

Vilanova i la Geltrú plora avui la mort d'un bomber de 30 anys en un incendi en la seva segona guàrdia al cos. Els companys del parc de bombers de Vilanova i d'altres cossos de seguretat de la comarca, familiars de la víctima i desenes de ciutadans s'han sumat aquest migdia al minut de silenci que s'ha convocat a la plaça de la Vila per acomiadar el bomber mort ahir dijous quan participava en les tasques d'extinció d'uns vehicles que cremaven en un taller mecànic. L'alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, ha dit que tota mort és "dolorosa", però especialment la d'una persona jove que va perdre la vida treballant en benefici dels altres i tot just en la seva segona guàrdia al parc de bombers de Vilanova, on s'havia incorporat aquest mes de juny. De la seva banda, els seus companys, que han fet sonar la sirena d'un camió al final de l'acte, han qualificat la mort del jove bomber de "dura i inesperada". L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial.

Minut de silenci pel company Joan Liébana, bomber del parc de Vilanova i la Geltrú mort ahir en acte de servei.

L'hem recordat amb el conseller @interiorcat @joanignasielena acompanyat pel director general Joan Delort, comandaments operatius i altre personal #bomberscat pic.twitter.com/YHvr7pYe8A

— Bombers (@bomberscat) June 18, 2021

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.