Vegueria del Penedès

ESTIU 2021

Olivella amplia el servei d’escombraries i farà recollida cinc dies a la setmana


Redacció Olivella

22-06-2021 20:31

El reforç del servei es limitarà als mesos d'estiu

Olivella amplia el servei d’escombraries i farà recollida cinc dies a la setmana. Ajuntament d'Olivella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament d'Olivella ha ampliat el servei de recollida d'escombraries durant els mesos d’estiu. Així, fins al 15 de setembre, la recollida es realitzarà cinc dies a la setmana, a diferència de com es feia fins ara, que es recollia tres dies a la setmana.

Des de l'Ajuntament es recorda que cal dipositar els residus dins del contenidor corresponent. No fer-ho suposa un problema per a la convivència entre el veïnat i la cura del municipi. També és necessari tancar sempre la tapa dels contenidors per evitar que els senglars els buidin i deixin les escombraries escampades per terra.

A més, en les últimes setmanes, el personal de neteja i recollida de residus ha detectat un augment d'incidències amb les saques de restes vegetals, concretament se'n deixen més de les que pertoca i s'omplen en excés. Cal recordar que aquestes saques estan destinades a particulars, no a jardiners ni a treballs de neteja forestal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.