Vegueria del Penedès

PATINATGE

El vilafranquí Ot Font s'ha proclamat campió d’Espanya 2021


Redacció Vilafranca del Penedès

30-06-2021 8:39

El vilafranquí Ot Font s'ha proclamat campió d’Espanya 2021. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest 25 de juny l’Ot Font. patinador del CPA Torredembarra i vigent campió de Catalunya, s'ha proclamat campió d’Espanya 2021 en categoria Juvenil, amb 99,97 punts per davant de l'anterior campió d’Espanya Adrián Aguilar que ha obtingut 71,97 punts i del Canari David Pérez 50,35 punts.

El patinador Vilafranquí, va començar la pràctica del patinatge artístic al Club St Ramon, al club Patixou i desprès va continuar al CPA Vilanova. Des de que va venir al Club de Torredembarra al juliol de 2019 i es va posar en mans de la entrenadora Haidée Morlà ha engegat una carrera a l'alça.

L’entrenadora que sap veure en els patinadors tot el potencial que tenen i que si es suma el treball, la constància, la força i la confiança, ja va creure que el resultat pot arribar a ser molt bo.

No es tracta de obtenir primeres posicions sinó poder explotar al màxim les possibilitats i sabent que encara hi ha molt treball per fer.

L’Ot ha passat de ser 8è d’Espanya al 2018. I 5è al 2019, a pujar al lloc més alt del podi a totes les competicions que ha participat com a patinador del CPA Torredembarra.

Ha participat en totes les Tecnificacions del ARC Alt Rendiment Català

Campió a l’octubre de 2019 de l’Open d’Hettange

Campió del Trofeu d’Espanya 2020

Campió de Catalunya 2021

Campió d’Espanya 2021 i classificació directa per la Copa d'Europa a Portugal  el 31 d'octubre i per la German Cup els dies 12 al 15 de juliol.

Durant el confinament tot l'equip de competició no va parar la seva activitat adequant-la a les circumstàncies del moment, primer per videoconferencies i després en llocs públics com places etc. Finalment vam poder aconseguir un certificat de la RFEP per els patinadores amb competicions autoritzades por del CSD i es van poder realitzar entrenaments al pavelló de Torredembarra.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.