Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

L'Ajuntament fa una crida a la calma davant l'augment de casos de covid en les activitats d'estiu a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-07-2021 17:18

S'està fent un seguiment conjunt amb els responsables de les activitats i amb el Departament de Salut de la Generalitat

L'Ajuntament fa una crida a la calma davant l'augment de casos de covid en les activitats d'estiu a Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'estiu s'ha complicat amb l'arribada de la cinquena onada de la covid, i Vilanova i la Geltrú no n'és una excepció. Amb una gran part de la població major de 40 anys vacunada, els casos es concentren en els més joves. I en els darrers dies s'han vist plenament afectades les activitats d'estiu que s'organitzen a la ciutat, amb diversos casos positius entre infants, joves i monitors. És el cas d'alguns esplais, que han hagut d'anul·lar les colònies o fer tornar alguns grups que ja havien marxat.

El regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara, ha volgut fer una crida a la calma, i ha recordat que l'Ajuntament és conscient de les situacions que s'estan donant en aquests esplais, on hi ha hagut diversos grups on s'han donat casos positius mentre estaven de colònies, i han hagut de tornar. “Per això hem estat en contacte amb els esplais, interessant-nos per la situació, i els hem ofert ajuda en cas que la necessitin. En aquest sentit, ens hem posat en contacte amb els Serveis Territorials de Salut per posar en marxa alguna actuació en els propers dies, un cop haguem valorat el global de la situació”, ha dit Guevara, que ha afegit: “l'alcaldessa està treballant conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat per trobar la millor solució per fer front de la millor manera possible a aquesta situació sobrevinguda”.

El regidor ha volgut remarcar la crida a la calma, recordant que “els esplais estan aplicant els protocols que han d'aplicar, estan fent les coses bé, i fem una crida a que tothom sigui responsable. Els infants i monitors d'aquests grups on hi ha hagut casos positius, mentre esperen indicacions, han de fer confinament domiciliari, i si presenten símptomes compatibles amb la Covid 19, s'han de dirigir als seus centres d'atenció primària”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.