Vegueria del Penedès

SECTOR CRÍTIC

L'assemblea de Capgirem VNG CUP acorda que el grup segueixi formant part del govern de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-07-2021 18:12

Després de dues hores de debat, es va votar la proposta del sector crític amb 40 vots a favor de sortir del govern, 47 en contra i 3 abstencions

L'assemblea de Capgirem VNG CUP acorda que el grup segueixi formant part del govern de Vilanova. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'assemblea oberta de Capgirem Vilanova i la Geltrú CUP va acordar ahir al vespre que el grup municipal segueixi formant part del govern. Després de dues hores de debat, es va votar la proposta del sector crític amb 40 vots a favor de sortir del govern, 47 en contra i 3 abstencions.

Als jardins de Can Pahissa, la formació decidia si seguia formant part del govern municipal o en sortia. El debat va ser impulsat per un grup de militants sota el nom: “Sortim o continuem a Govern?: Valoració política global i reptes per als propers dos anys”. Després de dues hores de debat es va procedir a les votacions on el resultat va ser de 40 vots a favor de sortir del govern, 47 a favor de quedar-se al govern i 3 abstencions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.