Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Medalla Carrasco i Formiguera a Carles Puigdemont i a Jordi Cuixart


Demòcrates de Catalunya Sitges

28-07-2021 13:32

Jordi Mas, exregidor de l’Ajuntament de Sitges i membre del Comitè Demòcrata Nacional, ha estat nomenat President de la Fundació Demòcrates de Catalunya (FunDem)

Jordi Mas ha estat nomenat President de la Fundació Demòcrates de Catalunya. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Entre altres objectius, FunDem té per objecte difondre el pensament i l’obra política, econòmica, social i cultural d’aquelles persones que l’han basat en la defensa de la llibertat, l’humanisme i personalisme comunitari, la fraternitat, la democràcia, la justícia social, i l’assoliment d’un Estat català independent. Gràcies a la confiança de la família Carrasco i Azemar, FunDem té l’honor de preservar la documentació significativa generada pels hereus històrics d’en Manel Carrasco i Formiguera, i treballar en la preservació i la defensa de la memòria històrica dels qui van ser víctimes de la guerra civil i la repressió franquista, tot promovent la justícia per a aquestes persones mitjançant qualsevol dels mitjans permesos per la llei.

En aquest sentit, el passat divendres 23 de juliol, Jordi Mas va comunicar els guardonats per la Medalla Carrasco i Formiguera dels anys 2020 i 2021. En concret, FunDem, en col·laboració amb la família Carrasco i Demòcrates de Catalunya atorga la Medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021 al MH Sr. Carles Puigdemont (2020) i al Sr. Jordi Cuixart (2021) pel seu compromís amb l'humanisme, la democràcia i els valors republicans, dignes del llegat exigent de Manuel Carrasco i Formiguera. Jordi Mas destacà a l’acte que “hem volgut distingir dues persones amb projecció pública que han excel·lit a l’hora de portar el seu compromís cívic i polític fins a les darreres conseqüències, amb generositat i sentit del deure, conscients de la gravetat del moment, però sense perdre mai les formes ni el sentit institucional.”

En les properes setmanes es donarà a conèixer els dies dels lliurament de la Medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.