Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Encetem el curs polític 2021-2022


Demòcrates de Catalunya Sitges

01-09-2021 15:00

El proppassat 26 d’agost de 2021 vam tenir una reunió a Sitges que vam acabar titllant d’històrica. Demòcrates revifa a la comarca del Garraf just en un moment en què l’entorn independentista sembla derrotat, desmobilitzat i fins i tot desaparegut

Jordi Mas, President FunDem; Dolors Gordi, ex-Diputada al Parlament; Joana Ginel, voluntària i Robert Cavaller, ex ERC i alcaldable per Solidaritat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb tot, n’hi ha que ens resistim a plegar perquè hem fet un camí massa llarg fins arribar on som, mai no llançarem la tovallola i, si cal, serem els únics a defensar la unilateralitat com a via per assolir la llibertat del poble de Catalunya.

Aquest dijous al Prado vam decidir engegar el curs polític 2021-2022 amb objectius clars i realistes, com per exemple millorar la comunicació amb el voluntariat per tal d’informar tothom de l’activitat de Demòcrates. A banda, volem reactivar les reunions presencials i també començar a fer actes públics interessants amb l’objectiu de fer partícip el major nombre de garrafencs i garrafenques possible. De seguida, les primeres propostes es van convertir en accions concretes, hem tirat endavant un butlletí electrònic mensual, ens veurem per fer la tradicional ofrena floral de la Diada a l’Ajuntament, i farem un acte relacionat amb l’àmbit sanitari cap al 6 d’octubre, amb la presència de la nostra diputada al Parlament, Titon Lailla, a Sitges.

Com heu vist, ens hi hem posat de debò: que potser algú dubta que la Independència no s’aconseguirà sense cap esforç? Ara és el moment de fer-nos costat i de lluitar per les nostres llibertats, ens calen totes les mans, necessitem persones treballadores i gent que no s’arronsi davant els contratemps, ajuda’ns, posat en contacte amb nosaltres, pren-ne part, desperta!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.