Vegueria del Penedès

SENTÈNCIA 1-O

Concentracions arreu del Penedès en suport a l'expresident Puigdemont després de la seva detenció a l'Alguer


Redacció/ ACN Vilafranca del Penedès

25-09-2021 9:32

Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell i Igualada i d'altres municipis han acollit manifestacions davant dels ajuntaments

Concentració a Vilafranca en suport a l'expresident Puigdemont després de la seva detenció a l'Alguer. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Centenars de persones s'han concentrat aquest divendres al vespre davant dels ajuntaments de la vegueria del Penedès per expressar el seu suport a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, detingut dijous a la nit a l'aeroport de l'Alguer i posat en llibertat aquest divendres a la tarda. Les protestes han estat convocades per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). L'ANC i Òmnium Cultural han lloat aquest divendres l'expresident Carles Puigdemont i han assegurat que la seva detenció va ser una "vergonya". La protesta s'ha repetit en molts municipis de la vegueria, tot i que les protestes més multitudinàries han estat les de les quatre capitals: Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Igualada i El Vendrell.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.