Vegueria del Penedès

RETORN A LA NORMALITAT

Els Bordegassos de Vilanova reprenen l'activitat castellera aquest cap de setmana amb els assajos


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-09-2021 18:49

Es farà seguint totes les mesures de seguretat marcades pel protocol de la CCCC: aforament màxim de 160 persones; totes vacunades o amb un certificat de test d'antígens

Els Bordegassos de Vilanova reprenen l'activitat castellera aquest cap de setmana amb els assajos. Bordegassos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pròxim 1 d'octubre els Bordegassos de Vilanova reprenen els assajos. Aquesta represa, de moment, només serà per als assajos de divendres, tradicionalment hi havia assaig dilluns, dimecres i divendres. El retorn es farà seguint totes les mesures de seguretat marcades pel protocol de la CCCC: aforament màxim de 160 persones; les persones majors de 12 anys han d'acreditar estar vacunades, en cas contrari, cal presentar un certificat de test d'antígens (o PCR) obtingut dins les 48 hores anteriors; és obligatori l'ús de mascareta en tot moment (FFP2 o quirúrgica, en cap cas de roba) i ús de gel hidroalcohòlic en entrar al local social i entre prova i prova.

Pel que fa a la canalla menor de 12 anys, ja que encara no tenen franja de vacunació, les mesures de seguretat seran: control de temperatura als assajos i l'obligació de portar la mascareta en tot moment. L'horari d'assaig serà a les 21 h assaig de canalla i a les 21:30 h assaig general. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.