Vegueria del Penedès

INVESTIGACIÓ OBERTA

La investigació confirma que el cadàver calcinat en un cotxe al Vendrell és el titular del vehicle


ACN El Vendrell

30-09-2021 13:51

Els Mossos d'Esquadra continuen analitzant l'entorn de la víctima per esclarir les causes del succés

La investigació confirma que el cadàver calcinat en un cotxe al Vendrell és el titular del vehicle. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 El cadàver calcinat en un cotxe als afores Vendrell ara fa una setmana és el titular del vehicle, un veí del mateix municipi amb antecedents per tràfic de drogues, segons han avançat a l'ACN fonts coneixedores del cas. Així, es corrobora la principal hipòtesi que tenien els investigadors, que han trigat a identificar el cos degut a l'estat carbonitzat en què estava. Ara la causa se centra en esbrinar qui va matar la víctima i per què ho va fer. Els Mossos van trobar taques de sang prop del cotxe, fet que els porta a sospitar que a l'home l'haurien pogut matar al mateix lloc on després es va calar foc a vehicle, un camí prop de la C-51 al límit entre el Vendrell i Albinyana. La policía també està analitzant l'entorn de la víctima. La causa continua sota secret de sumari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.