Vegueria del Penedès

BARALLA AL BAR

Presó per a un home de Sant Sadurní d'Anoia que va ferir un altre amb unes tisores de podar


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

05-10-2021 11:16

L’arrestat, conegut de la víctima, havia perseguit i agredit el jove després d’una discussió en un bar

Presó per a un home de Sant Sadurní d'Anoia que va ferir un altre amb unes tisores de podar . Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dimecres 29 de setembre, un home de nacionalitat marroquina, de 35 anys i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

Els fets van succeir el dimarts 28 de setembre, cap a les 23 hores, quan els agents van ser alertats de l’agressió a un home a la via pública a Sant Sadurní d’Anoia. Immediatament les dotacions policials, conjuntament amb la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, es van adreçar al lloc i van localitzar un noi amb dues ferides aparentment produïdes per una arma blanca, una d’elles profunda a l’altura del pulmó. El Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a l’hospital on va ser intervingut d’urgència.

Els agents van aconseguir esbrinar que el presumpte autor de l’agressió, conegut per la víctima, l’havia perseguit i agredit desprès d’una discussió en un bar proper. Els policies es van adreçar al domicili del presumpte autor on van localitzar l’arma utilitzada en l’agressió: unes tisores de podar. Finalment el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.