Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Denunciat penalment un conductor ebri que va xocar el seu turisme al centre del Vendrell


Redacció El Vendrell

05-10-2021 18:11

Va provocar danys a un vehicle estacionat al carrer de Mar i a diverses propietats privades

Denunciat penalment un conductor ebri que va xocar el seu turisme al centre del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local del Vendrell va denunciar diumenge a la tarda el conductor d'un turisme que va tenir un accident de trànsit al carrer de Mar.
En el sinistre hi havia dos vehicles implicats, un primer estacionat al carrer Mar, i un altre que circulava i va topar, ocasionant danys a un vehicle i a propietats privades.

Segons fonts policials, quan s'apropen els agents al conductor del vehicle que circulava presenta evidents símptomes d'anar sota els efectes de begudes alcohòliques i es procedeix a realitzar proves d’alcoholèmia al conductor, ja que l'altre vehicle es trobava estacionat i sense conductor. En la prova, el conductor va donar com a resultat 0,84 mg/l en aire expirat a alcoholímetre i el van traslladar a les dependències policials per tal de formalitzar la resta de proves i procedir a les diligencies penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sota els efectes de begudes alcohòliques amb un índex superior a 50mg/l d'aire expirat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.