Vegueria del Penedès

CONCURS NACIONAL D'ÒRGAN

L’organista vilafranquí Berenguer Montserrat, primer premi del concurs de Burgos


Redacció Vilafranca del Penedès

13-10-2021 8:57

Els cinc finalistes d’aquest concurs per a joves intèrprets d’orgue van actuar el dissabte dia 9 al vespre a la catedral burgalesa, a l’orgue de la capella de San Enrique

L’organista vilafranquí Berenguer Montserrat, primer premi del concurs de Burgos. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer premi del prestigiós “Concurso Nacional de Órgano Francisco Salinas” celebrat els passats dies 9 i 10 a Burgos va ser per a l’organista vilafranquí Berenguer Montserrat Robert, ex-aequo amb el madrileny Enrique Martín-Laguna. Els cinc finalistes d’aquest concurs per a joves intèrprets d’orgue van actuar el dissabte dia 9 al vespre a la catedral burgalesa, a l’orgue de la capella de San Enrique amb un repertori de música ibèrica dels segles XVI al XVIII. L’endemà, diumenge, es va celebrar la final a l’església de la Merced al teclat del seu orgue construït el 1905. La dotació econòmica del premi s’acompanya de la invitació a oferir un concert a Burgos.

Nascut a Vilafranca el 1995, Berenguer Montserrat Robert és ben conegut com a organista de la basílica de Santa Maria on ha ofert nombrosos concerts. Enginyer informàtic de professió, des dels nou anys es dedica a l’estudi musical i específicament de l’orgue, instrument del que està cursant estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.